“Meatpack verwijst naar de roemruchte wijk in Manhattan uit de roaring twenties. Vandaag is dit fancy district de plaats voor hippe uitgaansgelegenheden en trendy winkels. De link met de gelijknamige businessclubs is niet ver te zoeken: trendy, hip en vooral ‘anders’. De Meatpack businessclub werd gesticht in 2021 met als missie de ideale ‘work-hard, play-hard’-omgeving creëren. Bij Meatpack kom je terecht in een selecte club van ‘Meatpack Friends’ en een omgeving om U tegen te zeggen.” Zo prijst deze businessclub zich aan.

Momenteel kent Meatpack drie vestigingen : Heusden Zolder, Deinze en nu ook Gent. In de toekomst volgen andere steden: Harelbeke, Antwerpen, Knokke maar ook internationaal Parijs, Luxemburg en Namibië. De vier founders achter Meatpack zijn Olivier Van De Vijver, Wim Schiettecat, Peter Veekmans en Steven Droogers. “Het is ons doel om internationaal in de ondernemerswereld bekend te staan als de ideale businessclub met een gezonde mix van (net)werken en ontspannen. Onze doelgroep zijn hierbij ondernemers, jong en oud, aangevuld met onze vaste partners zoals interieurlabel Dôme Deco.”

“We zijn erg verheugd om mee in het Meatpack project te stappen als vaste interieurpartner. We staan sterk achter het idee een omgeving te creëren die zowel kan dienen als werkruimte en als plaats voor ontspanning. Het feit dat ons aanbod zo breed is, maakt dat we gemakkelijk alle behoeftes van Meatpack konden invullen binnen onze kosmopolitische identiteit. Iets dat gesmaakt wordt door de leden”, aldus Dôme Deco.

“De keuze voor Dôme Deco was voor ons vanzelfsprekend gezien we bij hen terechtkunnen voor een totaalconcept. Dôme Deco werkt reeds wereldwijd aan verschillende projecten en dit gaat gepaard met de ambities van Meatpack. Wij hebben verschillende founding partners zoals Dôme Deco die we in ons volledige franchiseverhaal meenemen. Zo zal je in elk toekomstig Meatpack filiaal de kosmopolitische look & feel terugvinden die het interieurlabel zo eigen maakt. We streven naar een cosy feeling voor onze leden, eerder dan strakke vergaderzalen.”

Op 26 januari vindt de opening plaats van Meatpacks nieuwste vestiging in Gent. Dit is de eerste vestiging die volledig werd voorzien van een Dôme Deco-interieur.