Naar jaarlijkse traditie staat er in juni een Homeshow op de agenda van Dôme Deco. Het Belgisch interieurlabel is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van complete interieurcollecties voor de B2B-markt. Lokaal werken ze met tal van interieurarchitecten en wordt het merk verdeeld door verschillende retailers. Daarnaast spreidt Dôme Deco zich wereldwijd uit met, naast het internationale klantenbestand, een vaste showroom in Atlanta en Shanghai.

Waar?
Dôme Deco showroom
Meerkensstraat 42, 3650 Dilsen-Stokkem, Limburg, België
Wanneer?
13-16 | 20-23 juni 2021
9h00 – 18h00

“We spelen dit jaar in op de horeca die stillaan herleeft. Dit met de opening van onze eigen nieuwe Cosmopolitan Bar. Daarnaast zullen de klanten ook kunnen genieten van een verfijnde lunch, bereid door onze foodtruck, en anderzijds een verfrissend drankje op het Dôme Deco terras.”
Uiteraard kunnen we ook de gloednieuwe collectie niet vergeten: “Evolve zet zich verder en ontplooit in de nieuwe producten en settings. De nieuwigheden houden we voor nu nog even geheim, maar het is zeker aan te raden onze socials de komende weken op te volgen voor een sneak peek. Stay tuned!”
Inschrijven kan via: www.domedeco.com/professionals/events/homeshow-june