ZUTPHEN – De Zutphense winkel Eijerkamp opent een speciale telefoonlijn. Dit voor een praatje met mensen die het contact met de buitenwereld verliezen door de huidige maatregelen tegen het coronavirus.

De medewerkers van Eijerkamp die normaal gesproken in de woonwinkel een luisterend oor bieden zijn nu dagelijks tussen 10.00 uur ’s ochtends en 16.00 uur ’s middags telefonisch bereikbaar.

Niet vanzelfsprekend

In deze bijzondere tijd wil de winkel er voor elkaar zijn en er alles aan doen om iedereen zich op welke manier dan ook thuis te laten voelen. Lisanne Eijerkamp: “We beseffen ons goed dat een gezellig praatje in deze bijzondere tijd voor lang niet iedereen vanzelfsprekend is. Met deze telefoonlijn willen we er voor elkaar zijn en een luisterend oor bieden voor diegene die door de COVID-19 maatregelen minder sociaal contact hebben. Dit hoeft zeker niet over meubels te gaan. Onze collega’s staan iedere dag klaar!”

Eijerkamp sloot eerder al, u heeft kunnen lezen op deze site, de fysieke winkels in de regio tot nader bericht. Dit om verdere verspreiding van het coronavirus (COVID-19) te beperken.