Haarhuis & Jansen Luxury Bedding en DOC AG (Zwitserland) zijn trots te kunnen vermelden dat beide bedrijven gaan samenwerken. Haarhuis & Jansen zal als exclusief agent de belangen gaan behartigen van DOC AG, die met het merk Philrouge al decennialang een hoogwaardig slaapsysteem produceert, maar dit merk vanwege patentrechten nog niet op de Benelux kon verdelen.

Jeroen Haarhuis vertelt: “Het merk Philrouge bevat een exclusieve matrasdrager die geheel instelbaar is aan het lichaam van de consument. Een lattenbodem wil ik het niet noemen, want daarmee zou ik deze bodem echt te kort doen. Hout wordt er niet gebruikt in deze bodem. Het frame is volledig van aluminium en de latten worden gemaakt van hoogwaardig glasvezel. De latten zijn zowel verticaal als horizontaal instelbaar en hebben in tegenstelling tot een houten lat geen bolling zodat de flexibiliteit en ondersteuning van de lat overal gelijk is”

Bekijk hier de film en ontdek meer over Philrouge:

Aluminium en glasvezel behoren beide tot de meest duurzame materialen en heeft heel wat voordelen ten opzichte van de traditionele houten lattenbodem. Het heeft een veel langere levensduur: Zo worden ze beide niet aangetast door UV-stralen en vocht, het roest of rot niet en trekt niet krom.

“En daarmee is een nieuwe generatie matrasdragers geboren”, vervolgt Jeroen. “Wij zien deze bodem als écht vernieuwend. Wat verder heel verrassend is, zijn de verkoopprijzen van dit systeem. Deze beginnen vanaf € 890,- voor een vlakke instelbare bodem. Er zijn veel uitvoeringen beschikbaar, de 4-motorige bodem is werkelijk een fantastisch stuk techniek. Het systeem wordt ondersteund door een automatisch meetsysteem die de consument volledig meet en vervolgens de latten in hoogte aanpast zodat de perfecte ondersteuning ontstaat. De dealer kan de latten over de gehele bodem ook nog eens horizontaal verstellen om nóg meer finesse aan te brengen aan de matrasdrager.”

Bekijk hier de film met uitleg over het automatische meetsysteem:

https://vimeo.com/294568224

Wilt u ook exclusief dealer worden? Of bent u nieuwsgierig naar het hele verhaal van dit revolutionaire systeem? Neem dan contact op met Haarhuis & Jansen Luxury Bedding: info@haarhuisenjansen.nl of 0546-433701