Hollandsch Slapen komt terug! Dit jaar is hét evenement voor de Nederlandse slaapvakhandel op 11 en 12 september 2023. Hollandsch Slapen 2023 wordt dit keer georganiseerd in het bijzondere Fort Altena in Werkendam.

Tijdens Hollandsch Slapen ontvangen de Nederlandse deelnemers de betere slaapvakhandel voor persoonlijk advies en informatie over de nieuwste producten en modellen. Er is gelegenheid noviteiten aan bedden en bedtextiel ter plekke te bekijken en te ervaren in een sfeervolle omgeving. De nieuwste bedden, matrassen, boxsprings, kussens, dekbedden, dekbedovertrekken, hoeslakens en nog veel meer worden er gepresenteerd. Een goede samenwerking en kennisoverdracht helpen de retailer op hun beurt om de consument van de deskundige informatie te voorzien.

Als primeur is op het Hollandsch Slapen event van 2023 een aantal organisaties aanwezig dat op een ander vlak ook interessant is voor retailers in de slaap- en bedtextielbranche. Denk daarbij aan gespecialiseerde organisaties op het gebied van ICT, warehousing en recycling.

Naast de vele nieuwe producten is Hollandsch Slapen dé gelegenheid om vakcollega’s te ontmoeten. Gezellig samenzijn in een gave omgeving onder het genot van een lekker hapje of drankje is een belangrijk kenmerk van het evenement. Naast uw collega’s, treft u lekkere koffie, hippe foodtrucks en loungemuziek op het binnenplein van het Fort Altena.

Hollandsch Slapen is een uniek evenement op een unieke locatie met een gezellig samenzijn in een sfeervolle en gastvrije setting. Er is tijd en aandacht voor de wensen van de slaapspecialisten. Aanmelden kan nu al via de website www.hollandschslapen.nl.