Kwaliteit, kleur en luxe komen bij elkaar in een nieuwe Nederlandse samenwerking: de bekende Amsterdamse Interior Designer Roelfien Vos slaat de handen ineen met Leolux LX, het snel groeiende projectmerk van de Leolux Furniture Group. Het resultaat van de samenwerking is te zien in de presentatie “Embrace” tijdens de Independent Hotel Show (IHA22) in Amsterdam op 16 en 17 maart.

De Independent Hotel Show heeft het doel om interieurarchitecten, vooral in de hospitality sector, te inspireren en te informeren. Leolux LX toont op zijn eigen stand krachtige voorbeelden uit de collectie, terwijl interior designer Roelfien Vos (hierboven) een sfeervol paviljoen inricht ter inspiratie. De presentatie heet “Embrace” en er zijn meerdere* exclusieve interieurmerken betrokken. Daarmee wordt “de wereld omarmd in een vrijheid van denken en mogen zijn wie we zijn. Dit is hospitality in het nieuwe decennium waarin we ons kosmopolitische leven inspireren zonder daarbij de oorsprong van het ambacht van interieur uit het oog te verliezen”, aldus Vos. “Het interieurontwerp vertelt een verhaal via golvende lijnen in het vloerpatroon, organische vormen van het meubilair, de aaibaarheid van stoffen in contrast met de warme aders in het marmer, gordijnen die als een cocon zitgedeelten omarmen. Zijde lantaarns verlichten de ruimte met een warme knipoog naar het verleden. Licht schemerend door het groen dat als een natuurlijk plafond comfort geeft, en alle natuurlijke materialen met elkaar verbindt.”

De bijdrage van Leolux LX bestaat uit de “loungy” meubelen op de stand die Vos voor IHA22 ontwierp. Sales Manager Johan Venekamp: “We zijn blij en trots dat we samen met Roelfien deze stand op de Independent Hotel Show konden verzorgen. Deze beurs is voor ons een geweldig belangrijke plek om ons te presenteren aan een grote groep gespecialiseerde interieurarchitecten. De samenwerking met Roelfien Vos biedt daarbij een extra mogelijkheid om te laten zien dat de hoogwaardige meubelen van Leolux LX de creativiteit van interior designers optimaal ondersteunen en zo voor heel veel meerwaarde kunnen zorgen.”

Naast Leolux LX zijn de design partners voor “Embrace”: Pols Potten, Desso, Solid Nature, Arte Wallcovering, Kvadrat, Hollands Licht, Steegaa, Orac en Timothy van Oorschot.

IHA22: 16 en 17 maart, RAI, Amsterdam.
Leolux LX: stand E37.
Roelfien Vos “Embrace”: stand F21.