Het programma van de eerste Europese editie van de Independent Hotel Show in de RAI in Amsterdam is rond. Tijdens de show op 8 en 9 mei zijn circa 120 gespecialiseerde exposanten aanwezig uit de wereld van onder andere design & decor, techniek, bedden, marketing en andere zaken die voor gasten het echte verschil kunnen maken. De line-up biedt een programma met concrete oplossingen voor hoteliers en er is veel aandacht voor innovaties in de hotelwereld. De show is nu voor de eerste keer in Nederland.
 

Exposanten zijn onder andere E.S.T.I.D.A, Auping, Luxury Bedding Company met Serta, Forbo, Pure, One World Interiors, Vincent Sheppard, Leoxx, Roelfien Vos en Cocomat. Wil jij erbij zijn? Registreer je dan via de onderstaande link. Let op: tot en met 3 mei kun je gebruik maken van de kortingscode: INTERIOR
Hiermee krijg je 50% korting op de ticketprijs. 

Ook maken wij een nieuwe editie van het inspiratieboek Horeca Ambiance. Een mooi boek waarin we bijzondere projecten uitlichten en waarin leveranciers van horeca-interieur zich in presenteren. Wil je de editie van 2020 ontvangen? Vul dan het formulier hieronder in.

 

Ontvangen Horeca Ambiance 2020

10 + 1 =