Net als afgelopen jaren, zijn er 24 november geen Black Friday-kortingen te vinden op de bankencollectie van By SIDDE. Het interieurmerk stelt iedereen in staat om te profiteren van dezelfde scherp geprijsde zitbank, ongeacht welke dag het is.

Een bewuste keuze, want By SIDDE heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. In plaats van Black Friday omarmt By SIDDE Green Friday, waarbij het merk zich inzet voor het welzijn van mens en planeet. Op Black Friday maakt By SIDDE een statement door deel te nemen aan Green Friday. Het merk steunt de stichting Trees for All door bomen te doneren die worden geplant in het Green Friday Forest.

Op 24 november organiseert het merk een duurzame actie via sociale media. Volg By SIDDE alvast op Instagram, Facebook en/of TikTok en lever je bijdrage op Green Friday. Het merk laat zich er op voorstaan dat het de footprint klein houdt door dichtbij te produceren, in Europa, in eigen beheer, niet houdt van verspilling: elke bank wordt custom-made geproduceerd en dat het verpakkingsmaterialen beperkt en werkt met herbruikbare textielhoezen. Het merk is naar eigen zeggen continu op zoek naar duurzame alternatieven.