Arend Teerink van Lenselink Furniture is er de man niet naar om al te negatief naar de markt te kijken “Natuurlijk sluit ik mijn ogen niet voor wat er in de wereld gebeurt, maar zolang we de voorraden op peil kunnen houden en de consumenten door blijven gaan met meubelen kopen hoeven we niet bij de pakken neer te gaan zitten.” Zijn bedrijf laat tijdens de voorjaarsdagen van het Meubelhart Beusichem veel nieuws zien van alle drie de merken: Vilmers, Zitform en Lenselink Furniture.

Het afgelopen jaar was voor Arend en zijn bedrijf beter dan verwacht: “Ik was eerst vrij huiverig maar het is goed meegevallen. Ik denk dat we geluk hebben gehad dat de Nederlandse economie en het consumentenvertrouwen beter waren dan in de omringende landen, met name in Duitsland is men somber geweest vorig jaar en dat is men nog.” Voor dit jaar zegt hij: “Ik stel eigenlijk nooit doelen vooraf. Ik wil hetzelfde als in de afgelopen jaren, mocht dit zo gaan dan ben ik tevreden. Maar ik heb geen glazen bol, ik kan niet vooruitkijken hoe het jaar gaat verlopen.”

Op peil
Voorspellen is dus lastig, maar Arend ziet uiteraard wel dat bijvoorbeeld de containerprijzen weer de lucht inschieten na de recente ontwikkelingen rond het Suezkanaal: “Zolang ik de voorraden op peil kan houden zie ik geen problemen in containers met extra levertijd van een dag of tien. Natuurlijk zijn de extra kosten vervelend maar het is een situatie die bij wijze van spreken iedere drie weken kan veranderen, zowel positief als negatief. Ik wil niet negatief zijn over de markt, over de handel. Maar ik weet niet hoe positief we uiteindelijk kunnen zijn.”

“Ik ben enthousiast over deze nieuwe modellen, ik hoop dat de bezoekers het straks ook zullen zijn.”

Enthousiasme
Hij laat tijdens deze editie van de inkoopdagen in het meubelhart nieuwe producten zien van de drie merken die hij op de markt brengt: “Nieuwe modellen van Vilmers, veel nieuwe modellen van Zitform en ook nieuwe eetkamerstoelen, tafels en relaxfauteuils van Lenselink Furniture. Ik ben enthousiast over deze nieuwe modellen, ik hoop dat de bezoekers het straks ook zullen zijn.”

Enthousiasme
Hij laat tijdens deze editie van de inkoopdagen in het meubelhart nieuwe producten zien van de drie merken die hij op de markt brengt: “Nieuwe modellen van Vilmers, veel nieuwe modellen van Zitform en ook nieuwe eetkamerstoelen, tafels en relaxfauteuils van Lenselink Furniture. Ik ben enthousiast over deze nieuwe modellen, ik hoop dat de bezoekers het straks ook zullen zijn.”

Vindbaar voor de klanten
Op de vraag waarom hij met zijn bedrijf eigenlijk in het Meubelhart aanwezig is zegt Arend: “Drie dingen. Ten eerste staan we hier al jaren, de klanten weten dit en weten ons goed te vinden. Het tweede is dat we hier een ruimte van 1.500 vierkante meter hebben voor een aantrekkelijke prijs. Dat ga ik nooit ergens anders vinden. Het derde: ik vind dat het Meubelhart Beusichem goed zijn best doet om bezoekers hier naartoe te krijgen. Ik ben dan ook zeer tevreden over mijn plek hier en ook over hoe we als exposanten samen iedere keer weer onze klanten blijven bedienen.”

Meubelhart Beusichem 2024: aantrekkelijk totaalaanbod voor het middensegment: Oost West, Beusichem best

Op 29 en 30 januari en 5 en 6 februari vinden de voorjaarsdagen plaats van het Meubelhart Beusichem. Een inkoopmoment bij uitstek voor woonwinkeliers uit het middensegment van de markt. De exposanten zetten weer hun beste beentje voor en tonen hun nieuwste modellen en collecties in zitmeubelen, kasten, relaxfauteuils, tafels, (eetkamer)stoelen, bedden en andere producten voor het interieur. Het Meubelhart is en blijft het vertrouwde adres voor het bekijken en inkopen, de twee maandagen en dinsdagen zijn nog steeds data die in de agenda van iedere woonwinkelier en andere interieurspecialisten genoteerd staan.

Deze editie kunt u weer inspiratie opdoen en de nieuwste collecties en modellen bekijken en inkopen bij topbedrijven als Eurogros, Hjort Knudsen, Koopmans Meubelen, Wildeboer & van de Weide (W&W), Sit Design, Mecam, NeoStyle, Van der Drift Meubelen, Lenselink Furniture, Vilmers en Zitform, New Ambiance / JC Living, Wiemann, RV Design en Beside Rugs. Zoals gebruikelijk wordt de inwendige mens niet vergeten in het Meubelhart en kunnen de bezoekers rekenen op winterse traktaties tijdens het inkopen voor het voorjaar.

Als extra attentie krijgen de bezoekers aan het Meubelhart Beusichem per exposantenhal een borrelplankje met lekkernijen aangeboden ter herinnering aan hun bezoek tijdens de voorjaarsdagen.