De MODULAX relaxfauteuil collectie van de Belgische meubelfabrikant Medalounger zet een volgende stap op de Nederlandse markt. Michael Vos zal per 1 november a.s. het verkoopteam als agent komen versterken en is gedurende de Meubelbeurs Brussel op de stand aanwezig.

Sinds de introductie in 2020 is MODULAX een belangrijk onderdeel van het totale Medalounger assortiment geworden. De collectie omvat relaxfauteuils en fauteuils, eetkamerstoelen- en tafels. MODULAX relaxfauteuils zijn altijd full-options, met 2 of 3 motoren inclusief Hart-Balans (Herzwaage) functie en ingebouwde accu.

Ruime keuze uit meerdere stoffen en kleuren w.o. BULL en Leder. Alle modellen zijn ook met een sta-op liftfunctie leverbaar. Uniek is, gezien de lange levertijden in de markt, dat Medalounger met de Express Collectie permanent 600 MODULAX fauteuils in België op voorraad heeft staan, onderverdeeld in 26 verschillende modellen en in de best verkopende uitvoeringen en/of kleuren. De levertijd is de planning van het transport, gemiddeld 4 tot 6 werkdagen.

Tijdens de Meubelbeurs Brussel worden tal van nieuwe modellen geïntroduceerd. Medalounger staat in de (grote) Hal 5 – Stand 104.