Heb je dit jaar de beurs in Milaan gemist? Dan kun je over precies een maand nog naar Design District voor de nodige portie design, inspiratie, kennis, netwerken en vast ook weer zon! Maar ook als je vorige week wél in Milaan was, dan is er nog genoeg reden om 24, 25 en 26 mei naar de Van Nelle Fabriek Rotterdam te komen. Ben je benieuwd welke 207 merken over een maand klaar staan om jou te ontvangen, en naar wat zij gaan laten zien? Neem dan een kijkje op de deelnemerslijst.

Tijdens Design District staat weer een aantal lezingen, talks en shows gepland. Bezoekers kunnen hier hun kennis verbreden en nieuwe inzichten krijgen in de interieurdesign branche. Het programma wordt gevuld door oa. bni, Lighting Design Acadamy, VIIA en De Interieurclub. Het actuele programma vind je op de website. Het bijwonen van de lezingen is gratis. Voor sommige programma onderdelen dien je jezelf wel van te voren aan te melden.

Mark Timo en Gertrude van den Brink van De Interieur Club gaan op woensdag 24 mei en donderdag 25 mei in gesprek met ondernemers en interieurprofessionals uit de branche. Informatieve en inspirerende gesprekken met na het gesprek de mogelijkheid om vragen te stellen aan de gasten. Op woensdag is Femke Furnée van FEST te gast, en op donderdag is het de beurt aan ontwerper Osiris Hertman. Meer info en aanmelden via De Interieurclub, en vergeet niet dat je daarnaast ook een toegangsbewijs voor Design District nodig hebt.

Misschien heb jij een uitnodiging van een van de deelnemers ontvangen om je te registreren voor een gratis entree-ticket? Zo niet, dan kun je je altijd aanmelden via onze website voor een kortingsvoucher. Met deze voucher betaal je bij de entree slechts € 15 in plaats van € 30. Let goed op of je jezelf als interieurprofessional of particulier aanmeldt.