Deze maand opende MONDiART de nieuwe showroom. De ruimte van ruim 1500m2 kreeg een totale make-over. Ook is er hard gewerkt aan de nieuwe collectie wand- en woondecoratie. De nieuwe Velvet Decopanels worden op 3 en 4 april tijdens showUP, in Vijfhuizen gepresenteerd. Prachtige aaibare werken, die naast de eerder gelanceerde Woven Art een nieuwe dimensie geeft aan een wand.

Velvet Decopanels zijn prachtige werken geprint op een matte velvet, hierdoor zijn de kleuren dieper en kan je het werk vanuit iedere hoek goed zien. De schilderijen hebben een akoestisch dempende werking en zijn daardoor in meerdere projecten toepasbaar. De kunstwerken worden in eigen werkplaats voorzien van prachtige baklijsten. MONDiART levert maatwerk!

Sommige verhalen moeten verteld worden. Dit verhaal gaat over Joep Nijhof, een voormalige textieldesigner, die met een koffertje oude samples bij MONDiART op bezoek kwam. De pensionado toonde zijn handgemaakte designs die de tand des tijds prima doorstaan hadden. Sterker nog de designs van zo’n 30-40 jaar geleden zijn nu weer helemaal hip. Het MONDiART team scande de ontwerpen nauwkeurig. Geprint op velvet ontstond er een hele nieuwe collectie. Ook in de nieuwe werken kan je de met de hand of bierfles ingekleurde tactiek van Joep nog herkennen. De kunstwerken van Joep Nijhof hebben dan ook een prominente plek in de nieuwe showroom gekregen (foto hierboven).

Steeds meer producten van MONDiART worden circulair. Neem de Changeable Artframes. 100% recyclebaar, voor 66% gemaakt van PET-flessen. Bedrukt met biologisch afbreekbare inkt, dus al met al geen gevaar voor onze kleinkinderen. Ben je uitgekeken op het kunstwerk, dan vervang je het gemakkelijk voor een andere. Superhandig en nooit saai!

MONDiART hoopt je 3 en 4 april te ontmoeten: showUP, Standnummer E.216, Vijfhuizen.