Bolia gelooft dat een nieuw perspectief leidt naar verandering en dat creativiteit drijft op diversiteit, nieuwsgierigheid, openheid en samenwerking. Daarom is de nieuwe collectie voor het najaar en de winter (dus autumn winter oftewel AW23) een creatie van verschillende ontwerpers van over de gehele wereld. Van nieuwe talenten tot gevestigde namen, wat ze delen met elkaar is duurzame ideeën en een liefde voor Scandinavisch design.

 

De Hayden Sofa Series, ontworpen door Ramón Esteve design studio, combineert architecturaal design met rustgevende eenvoud en een buitengewoon oog voor details, aldus Bolia. Een mix van Scandinavisch en Mediterraan. Medicandi als opvolger van Japandi, misschien? De Merge Chair is een verfijnde, elegante eetkamerstoel uit massief FSC gecertificeerd hout. De stoel is te stapelen en is verkrijgbaar met een gestoffeerde zitting. Het ontwerp is van Studio Nooi.

De Elton Coffee Table is een logische toevoeging aan de Elton serie van Glismand & Rüdiger, een serie die al bestaat uit sofas, fauteuils, poefs en bedframes. De Sepia Sofa Series is van hetzelfde ontwerpersduo en nieuw zijn de oversized 4 of 5 zits loungebanken met afneembare en wasbare covers. De Zen Rug Series bestaat uit nieuwe, oversized kwaliteiten die zijn toegevoegd aan de bestaande serie van Bolia Design Award winnaar Studio Emily Broom.

Vala Desk Series zijn bureaus met slimme verborgen functies, ontworpen door Martin Lauritsen. Een must-have voor mensen die op zoek zijn naar een elegante werkplek, make-up tafel of gewoon als tafel in de gang. De Rheolog Series zijn elegante olie en azijnflessen en kruidenmolens uit gepolijst rvs, ontworpen door Jüngerkühn. Tot slot de Acorn Floor Lamp als toevoeging aan de bestaande serie, ontworpen door 365° North.

bolia.com