Leolux Furniture Group kijkt terug op een fantastische najaarsshow.Prachtig weer, een bijzondere locatie in een schitterende omgeving.
LFG verwelkomde haar relaties deze keer in het unieke Radio Kootwijk, midden op de Veluwe.

In een ambiance van opzienbarende architectuur presenteerde zij spraakmakend nieuws van de merken Pode, Leolux en Évidence. Voor Leolux ligt de focus op het eetkamersegment, met onder andere de tafelserie Tico en het stoelen programma Gyon. Tevens breidt Leolux haar “viewpoint collection” uit met de special edition Cream Velvet Touch. Évidence presenteerde een aantal nieuwe banken en salontafels van Frans Schrofer voor haar collectie compact design. Pode pakte uit met een breed pakket met onder andere degedetailleerde blokbank “Marv” van artdirector Roderick Vos en de vriendelijke fauteuil “Chap” van Federica Biasi (zie de foto hieronder).

De Eindhovense ontwerpstudio Raw Color tekende voor de uit staal gelaserde salontafels “Mesh”. De show was vormgegeven door Studio Truly Truly in samenwerking met Studio Roderick Vos. Deze artdirectors ontwierpen onder andere een verhoogde routing waardoor het monumentale zendergebouw van Radio Kootwijk nu vanuit een uniek perspectief te zien was. De najaarsbeurs van Leolux Furniture Group was daarom zowel visueel als inhoudelijk zeker een bezoek waard.

Sarena van designer Frans Schrofer is elegant, een ontwerp met oog voor detail en vele comfortabele pluspunten. Het stevige zitcomfort en de hoge pootjes maken Sarena prettig actief en de hoofdsteunen doen precies waar ze voor bedoeld zijn. Relaxte rondingen met een vleugje retro, dat is wat Chap je te bieden heeft. Het is een uiterst vriendelijk fauteuiltje. Marv is een bank uit één stuk. Elegant en tijdloos, waarbij lineaire en golvende lijnen met elkaar versmelten tot een “organische kubist”, aldus ontwerper Roderick Vos. Cream Velvet Touch is een special edition van de bekroonede draaifauteuil Cream uit 2020, exclusief ontwikkeld voor de Leolux Viewpoint Collection. Deze uitvoering
combineert een bijzonder ontwerp met een unieke afwerkingstechniek