Voor de Asian Lattice collectie doken de ontwerpers van Graham & Brown in hun rijke archief. “Zo ontstond een perfect en eigentijds Oosters behang. Het is een hedendaagse inkleuring van een origineel behang uit het oude archief. Met deze moderne invulling krijgt een archiefstuk een nieuw leven.”

Het Oosters kleurenpalet bestaat uit vier kleuren. De combinatie van een Oosterse juweelblauwe achtergrond met een koperkleurig geometrisch patroon heeft geresulteerd in behang Asian Lattice Teal. Asian Lattice Sky (bovenaan dit bericht) is voorzien van een gedurfde, kobaltblauwe achtergrond in combinatie met moderne, zilveren metallic details.

Bij Asian Lattice Saffron (hierboven) wordt een traditioneel, Oosters patroon gecombineerd met modern, zilver metallic. De saffraangele achtergrondkleur zorgt voor een levendige uitstraling. Het zilveren, geometrische ontwerp geeft een moderne kijk op een klassieke compositie. De kalmerende, moerbeikleurige achtergrond, versierd met een trendy koperen patroon zijn de kenmerken van behang Asian Lattice Blush.

De Asian Lattice collectie kenmerkt zich dus door een sereen, Oosters geometrisch ontwerp en is gedrukt op luxueus structuurpapier. Meer informatie: www.grahambrown.com