Hoewel de beurs- en evenementenkalender aan het begin van het nieuwe jaar nog wat leeg oogt, zijn ze er bij Decosit van overtuigd dat alles vanaf de lente weer op volle toeren zal draaien. ”Dus optimisme troef… Vol enthousiasme kondigen we dan ook de data aan van de volgende Decosit-beurs: die vindt plaats op 13 en 14 september in Brussels Expo.”

De organisatie: ”We handhaven het probleemloze, all-in uniforme standconcept dat tijdens de vorige edities erg in de smaak viel. Niet alleen omwille van de betaalbare prijzen, maar ook omdat bezoekers niet worden afgeleid door een wilde variëteit aan vormen en kleuren. In plaats daarvan worden bezoekers aangetrokken door de unieke signatuur van elke exposant: de gepresenteerde collecties en producten spreken voor zich. Palace 10 van Brussels expo biedt de beurs en de sector, naast alle nodige gemakken, ook een aangename, moderne en vernieuwende uitstraling.”

Hou de website www.decosit.brussels in de gaten voor updates over de deelnemers of voor meer informatie.

Over Decosit

Decosit is de professionele vakbeurs voor de wereld van meubelstoffen en decoratiestoffen, volledig georganiseerd door en voor professionals. ”Het is het ideale moment om de najaarscollecties van toonaangevende bedrijven uit de sector te bekijken.”

 

Eerdere berichtgeving over Decosit

Decosit kijkt terug op een goede tweede editie

Nieuwe datum voor Decosit: 5 en 6 oktober

Russische roulette, noodzakelijk kwaad of slimme move? ‘Decosit doet een gewaagde zet en verplaatst de beurs naar 15 en 16 juni 2021’