De Malaysian International Furniture Fair (MIFF) wil iedereen sterkte wensen en geeft tips die we inmiddels al weken opvolgen maar die goed zijn bedoeld door de beursorganisatie. De MIFF staat gepland voor 30 juni-3 juli.

De voorbereidingen op de meubelbeurs gaan door, al gebeurt dat vanuit huis, zo meldt de organisatie. Door ons aan de regels van de Wereldgezondheidsorganisatie WHO te houden voorkomen we hopelijk verdere verspreiding van COVID-19, zo stelt men, en we worden allemaal heel veel sterkte toegewenst en er is grote waardering voor met name de helden en heldinnen in de frontlinie van de zorginstellingen en dat is uiteraard zeer op zijn plaats.

Wat de WHO voorschriften betreft, de MIFF zet ze nog even op een rij: veel en vaak handen wassen, hoesten en niezen in de elleboog en contact vermijden met verkouden of grieperige mensen. Wat het handen wassen betreft: uiteraard na niezen of hoesten, maar ook na toiletbezoek, aanraking met dieren of wanneer voedsel wordt bereid. Open deuren? Niet in sommige landen waar exposanten en bezoekers van de MIFF vandaan komen. Dat is geenszins neerbuigend of naar bedoeld, maar sanitaire normen en gebruiken verschillen nu eenmaal van land tot land.

Be Safe, Smart and Kind is het devies om besmetting te voorkomen en daar is geen speld tussen te krijgen.