De outdoor collectie “Thonet All Seasons” bestaat onder andere uit klassieke stalen ontwerpen als de S 33 en S 34  stoelen van Mart Stam, de B 9 side table en de S 35 lounge chair van Marcel Breuer plus de S 533 stoel van Ludwig Mies van der Rohe. In een nieuw jasje zijn deze tijdloze meubelen nu ook geschikt voor buiten, gewapend tegen alle weersomstandigheden.

Met speelse nieuwe kleuren en mesh stoffering zijn de outdoor meubelen uiteraard ook geschikt voor binnen. Eyecatchers zonder meer. Het doel was de klassiekers zo aan te passen dat deze zomer en winter, binnen en buiten gebruikt kunnen worden dankzij een UV werende afwerking (ThonetProtect) voor de mesh stoffering van de zittingen en rugleuningen Binnen of in de (binnen)tuin, op het dakterras of op het balkon, de Thonet All Seasons collectie voelt zich overal thuis. Zelfs in minder comfortabele weersomstandigheden. Ook de metalen frames zijn aangepast aan buitengebruik. De kleuren van deze serie hebben (hoe kan het ook anders met zulke namen) de Bauhaus kleurentheorie als inspiratiebron. Een mooie mix van heden en verleden en zelfs de toekomst want deze modellen zijn tijdloos en blijven mooi, welke trends er ook zijn.

Er bestonden al meubelen van Thonet voor gebruik buiten en deze zijn nu deel van de All Seasons collectie. Denk aan de S 40/ S1040 tuintafel van Mart Stam en het Thonet Design Team. De S 1040 is verkrijgbaar met strips uit iroko. Er zijn ook kussens en covers verkrijgbaar voor All Seasons in bijpassende kleuren. De kussens blijven op hun plaats zitten dankzij geïntegreerde elastische koorden en een button. Dankzij speciaal gecoate stoffen en speciale vulling kunnen deze kussens ook weer binnen en buiten worden gebruikt. De ademende stoffen en de vulling met open structuur werken niet als een spons maar versnellen het drogen onder vochtige omstandigheden. Er zijn speciale kussens voor de S 33 en S34 plus quilted cushions met nog meer volume voor de S35 en de bijpassende kruk.