Vanaf nu kan aanstormend ontwerptalent zich aanmelden voor de Zuiver Scholarship 2022. Tijdens de Zuiver Scholarship krijgen designers de unieke kans om hun eigen product te ontwerpen voor de Zuiver-collectie, die wereldwijd wordt verkocht.

Daarnaast presenteert het bedrijf met trots de producten van de Zuiver Scholarship 2021.
Deze producten zijn te koop vanaf mei 2022.

”Toekomstig designtalent een podium geven is iets wat ons merk nauw aan het hart ligt. De Zuiver Scholarship is opgericht door onze Creative Director Caroline van Velze, in samenwerking met Evelien Reich, de redacteur van ELLE Decoration. Dit is dé kans voor jonge ontwerpers om een product te ontwerpen voor de Zuiver collectie. De winnaar krijgt: een royalty contract, exposure in ELLE Decoration, intensieve coaching door het Zuiver design team en nog veel meer. Ontwerp talenten kunnen hun portfolio opsturen tot 16 maart.”

Meer informatie? Klik hier.

De ontwerpers van het Zuiver Scholarship 2021 hebben het afgelopen jaar gewerkt aan het creëren en finetunen van hun Zuiver producten. Het duo Baptiste Comte en Miles Le Gras, samen studio Époc, ontwierpen de Balcony bank bij onze Litouwse meubelfabrikant. Fransje Gimbrère bezocht onze Belgische textielfabrikant waar ze het Phila vloerkleed creëerde.

Fransje Gimbrère

Over Zuiver

Sinds de oprichting in 2011 heeft Zuiver altijd de volgende designfilosofie aangehangen: tomorrow’s designs for today’s interiors. We bieden een interieurcollectie met fresh, fashionable en eigentijdse meubels, verlichting en accessoires ontworpen in Nederland. De Zuiver collectie wordt verkocht in meer dan 80 landen op 5 verschillende continenten. Zuiver.com

Over Zuiver group
”We zijn een familie van interieurmerken, gedreven door ons verlangen om spot-on interieurproducten voor iedereen waar ook ter wereld beschikbaar te maken. Geboren in Nederland en gevestigd in Westzaan, even ten noorden van Amsterdam, zijn we trots op ons down-to-earth karakter en nuchtere Hollandse mentaliteit. We bieden een optimale combinatie van ontwerp, kwaliteit, prijs en service.”

De Zuiver Group omvat de volgende interieurmerken: Zuiver, Dutchbone, Bold Monkey en Banne, naast een whitelabel collectie.