Ongeveer 400 exposanten uit meer dan 30 landen hebben zich al aangemeld voor de komende editie van M.O.W. in Bad Salzuflen van 19 tot en met 23 september. De voorbereidingen op de beurs zijn in volle gang. Om er voor te zorgen dat de beurs veilig verloopt moeten deelnemers en bezoekers zich van tevoren aanmelden. Dat kan eenvoudig via de homepage van de beurs: www.mow.de.

Afstand houden en de Duitse 3G regel (aantonen dat je positief getest bent, gevaccineerd of hersteld bent van het virus) zijn van toepassing tijdens de beurs. Dus: de corona check QR code of vaccinatiebewijs als Nederlander niet vergeten mee te nemen naar Duitsland! Via de site houdt de organisatie iedereen op de hoogte over eventueel veranderende omstandigheden. De organisatie gaat er van uit dat iedereen zich aan de regels houdt, net als bij de M.O.W. in 2020.

Iedereen in Bad Salzuflen kijkt weer uit naar een fysieke beurs waarop nieuwe collecties en items uit het midden van het midden van het middensegment te zien zijn en die geldt als een belangrijk inkoopmoment voor de meubelbranche. Over een paar weken is het al zover! Vorig jaar liet de organisatie zien dat het beursterrein beschikt over de juiste voorzieningen voor een evenement tijdens de pandemie. Met 17 hallen, duidelijke routing, vele in- en uitgangen en verschillende cateringpunten (ook buiten) op dit enorme terrein kan iedereen veilig en ontspannen op pad. Met de gebruikelijke service van M.O.W.: gratis toegang, gratis parkeren, gratis wifi, gratis eten en drinken en een gratis catalogus.

“De verwachtingen zijn hooggespannen binnen de meubelbranche”, aldus de organisatie, “Laten we samen vooruit kijken. Tot straks in Bad Salzuflen!”

www.mow.de