Bij de afdeling Textile & Machinery tijdens interzum 2019 zullen vernieuwende concepten, hoogwaardige materialen en ambacht van de bovenste plank in combinatie met hoogontwikkelde machines in ruime mate aanwezig zijn. Hal 10.1 van het beurscomplex in Keulen zal in mei weer het centrum van dit segment tijdens de beurs vormen, zo verzekert de beursorganisatie.

De productie en toelevering van onderdelen van matrassen verhuist ook van hal 8 naar hal 10.1 met exposanten als Amelco, Dueffe, Grupo Grassi, Macau, Matsushita, MPT Group, Springform, Umit Makina en Zhejiag Shaoxing Huajian. Stoffering van matrassen en meubelen zit wat het eerste betreft ook voor een deel in hal 10.1 (van meubelen in hal 11). Het snijden en zagen van matrassen en meubelen, daarvoor vindt u de toeleveranciers eveneens in hal 10.1, dat daarmee een centrale rol vervult. Deze nieuwe clustering komt uiteraard ten goede aan de bezoekers uit de matrassenindustrie.

Matthias Pollmann, Koelnmesse’s Vice President Trade Fair Management. “Hall 10.1 vormt nu de perfecte link tussen hoogwaardige materialen en hoogontwikkelde technologie en machines.” interzum is de belangrijkste beurs ter wereld (zegt men in Keulen, in ieder geval) voor meubelproductie en interieurbouw. Hier vindt de belangrijkste handel plaats, hier wordt de richting van de globale meubelindustrie bepaald. Met deze woorden laat de organisatie weten dat interzum 2019 onmisbaar is voor beslissers en vernieuwers in de meubelindustrie. De beurs vindt plaats van 21 tot en met 24 mei 2019 in Keulen.