Met de gloednieuwe Natuzzi Editions collectie neemt het merk een gigantische stap in de richting van een totale woonoplossing. Met de nieuwe collectie kan een heel huis, van woonkamer tot slaapkamer, ingericht worden met eigentijdse stijlvolle meubels en accessoires. Tot en met 19 januari wordt de nieuwe collectie gepresteerd bij IMM Cologne in Keulen.

De collectie omvat nieuwe modellen van banken en fauteuils die het assortiment gestoffeerde meubels verbreden met nieuwe stijlen, elk met zijn eigen eigentijdse flair. Daarnaast wordt ook de nieuwste collectie voor het eetgedeelte (Plettro en Slancio) met tafels, stoelen en dressoirs, evenals de beddencollectie (Lunare, Orbitale, Galattico) die de slaapkamer transformeert in een knusse maar praktische ruimte, gepresenteerd. Ook is er een exclusieve collectie tapijten en een reeks kussens met verschillende texturen ontworpen door het Natuzzi Style Center. De tapijten collectie is geïnspireerd door de rationaliteit van de Bauhaus-stijl, abstracte wandtapijten met eenvoudige patronen die elkaar overlappen, waardoor nieuwe kleuren en vormen ontstaan.

Natuzzi Editions hebben ook een aantal nieuwe bekledingsopties bedacht. Met de nieuwe Aquaclean®-stoffen, kunnen vlekken verwijderd worden met niets meer dan water. Aquaclean® is verkrijgbaar in vijf kleurenvarianten en is vlekbestendig, krasbestendig, anti-breuk en antistatische afwerkingen. Door de technologie die elke vezel bedekt met een onzichtbare moleculaire laag, die voorkomt dat vuil in de stof doordringt. De nieuwe stoffen bevatten geen PFK’s (fluorkoolwaterstoffen en perfluorkoolstoffen), noch worden stoffen die schadelijk zijn voor de gezondheid van mens en dier of voor het milieu gebruikt om ze te maken.

Op Imm Cologne 2020 presenteert Natuzzi Editions ook nieuwe ideeën voor het aanpassen van de woonkamer. Om zo unieke omgevingen te creëren die de nieuwe persoonlijkheid van het merk onderstrepen en verdere oplossingen bieden voor huidige retailers en potentiële nieuwe partners.